“ je gedrag, je gedachten en je gevoelens maken je mindset. Het is jouw keuze of deze statisch of dynamisch is “

Coaching persoonlijke kracht om je gezond en energiek te voelen

Ieder mens heeft diep van binnen een enorme krachtbron. Wanneer je goed in je vel zit en je het gevoel hebt dat je veel aan kunt , dan zit je in je persoonlijke kracht. Deze kracht is je levensenergie. Dat is de energie waarmee jij je keuzes maakt en de dingen doet die je doet.

Zit je minder goed in je vel en functioneer je al langere tijd niet goed, dan gebruik je je energiebron om zo goed mogelijk overeind te blijven en om te functioneren. Wanneer zo’n situatie te lang duurt, dan raakt je vermoeid, geïrriteerd, gestrest, machteloos. Je gaat dan steeds meer naar overleven in plaats van leven.

Thuis of op je werk krijg je dan vaker te maken met situaties die je meer energie kosten dan je wil of hebt en je ondanks dat geen voldoening geven. Je merkt dat je vast zit in je eigen patronen en je sneller ergert aan anderen, je leven is niet zoals jij het zou willen. Je voelt je onvoldoende in control over je eigen situatie.

Als het je, ondanks alle eerdere pogingen nog niet gelukt is, verandering aan te brengen aan dit aanhoudend gevoel van onmacht, ontstaat er steeds meer spanning in je zelf en met de mensen om je heen.

0 Comments

Klanten schrijven

"Gert is iemand die tijdens de Holistic Health Coaching rustig zijn gang gaat en niet gauw iets vreemds vindt. Alles kan er gewoon zijn. ”

Vrouw, 56 jaar, mei 2018

“Eén coaching met Gert heeft voor mij meer gedaan dan al mijn sessies met psychologen."

Vrouw, 44 jaar, december 2018

“Wat een opmerkelijke manier van coachen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Terwijl ik me ontspande, werd ik gecheckt op alle fronten. Mijn lichaam sprak als het ware vanzelf. En bleef ook na de sessie doorwerken. Een hele positieve ervaring! “

Vrouw 56 jaar, januari 2019

“Wat was deze coaching fijn!. Er is een last van me af gevallen. Voor het eerst in lange tijd slaap ik veel beter. Ik heb me in geen tijden zo ontspannen gevoeld.”

Vrouw 25 jaar, maart 2019

“Ik heb me nooit beseft dat mijn onmacht en mijn handelen vanuit schuldgevoel zo diep in mij zelf zit. Het overlijden van mijn kleine broertje 44 jaar geleden heeft meer impact gehad dan ik ooit heb beseft. Ik ben dankbaar dat ik dat een plekje kan geven en dat ik mijn handelen vanuit schuldgevoel herken en een plekje kan geven in mijn dagelijks handelen.”

Man 55 jaar, juni 2019

“Best confronterend zo’n screening en verhelderend. Ja dat ben ik, dat doe ik, ja dat heb ik zo aangeleerd. Het was zo’n mooi cadeau om tijdens de coaching een laag dieper te gaan dan mijn gedrag en te (h)erkennen welk gedrag ik veel liever heb. Na eén sessie heb ik meer regie over mijzelf.”

Vrouw 26 jaar , juni 2019

“Tijdens mijn sessie bij Gert kwamen er dingen naar boven die ik eigenlijk niet kon plaatsen. Het was frappant dat in de maanden daarna die dingen zich vanzelf ontvouwden. Waardoor ze op hun plaats vielen.”

Vrouw 56 jaar, augustus  2019

“Voor mij is Holistic Health Coaching geen moeilijk gedoe. Geen urenlang praten. Door een enkele sessie veranderde er veel bij mij. Ik zit stukken beter in mijn lijf. Het is zelfs de vraag of een tweede sessie nog nodig is. “

Vrouw 57 jaar november  2019

“Na zo’n sessie Holistic Health Coaching had ik het gevoel hard gewerkt te hebben. Niet letterlijk. Ik stond er immers rustig bij. En de hele sessie verliep rustig. Maar onbewust. Mijn lichaam en wellicht ook mijn geest hadden ‘bergen’ verzet.”

Vrouw 58 jaar, januari 2020

“Ik voel me veranderd. Mijn angst is zo veel minder geworden en ik heb zoveel meer rust gekregen..”

Man,  34 jaar, januari 2020

“Ik ervaar veel minder spanning en veel meer rust in mezelf Het effect van de coaching van Gert is groot. Ik ben vrolijker en heb -meer energie. Mijn vrouw zag aan me dat het me goed heeft gedaan. Mijn gezicht staat vrolijker en mijn huid heeft weer meer kleur. We zijn beide blij met het resultaat van de coaching.”

Man, 51 jaar, januari 2020

“De coaching van Gert heeft mij inzichten gegeven waarom ik in moeilijke situaties kies om uit contact te gaan. Heel waardevol voor mij is het besef dat ik diep van al wist welke andere manieren ik heb om om te gaan met spanning zonder het contact te verliezen.”

Vrouw 40 jaar, maart 2020

Coaching persoonlijke kracht, inzicht hoe jij je situatie kunt veranderen

Gert doet de coaching, hieronder legt hij zijn aanpak uit. Mijn manier van coachen is Holistic Health Coaching. Samen met jou test ik wat de diepere, veelal onbewuste reden is van jouw energieverlies en/of van dit telkens terugkerend thema. Hiervoor maak ik gebruik van spiertesten (kinesiologie) en een uitgebreide screening. Via de spiertesten toont je lichaam waar de verstoringen zitten en geeft het aan wat nodig is om weer te herstellen. Door deze screening krijg jij inzicht in het ontstaan en in de oorzaak van je klachten en in het effect van je huidig gedrag op je klachten.
Vervolgens testen we wat er nodig is om verandering in jouw situatie te brengen en maken we een begin in het toepassen van dat nieuwe gedrag.

Een coaching sessie bestaat uit drie onderdelen:

  • Helder krijgen wat er aan de hand is;
  • Testen wat jij nodig hebt om verandering te brengen in jouw situatie
  • De verandering in gang zetten

Door jouw thema en wat er aan de hand is zo specifiek te benoemen en te voelen maak je al een stap richting de oplossing. In de coaching maak ik gebruik van verschillende ondersteunende methoden om de blokkades die je hebt op te lossen. Na één coaching kun je zelf weer de vervolg stappen zetten.

Duur, plaats en de kosten van een coaching

Eén sessie van twee tot drie uur is in de meeste gevallen voldoende om een belangrijke stap te zetten om verandering te brengen in jouw situatie. Hou er rekening mee dat je na een coachingsessie tijd voor jezelf neemt. Dat betekent dat je tenminste één dagdeel geen andere verplichtingen hebt. Hou er ook rekening mee dat een coaching nog enkele dagen doorwerkt en je je daardoor ook anders kunt voelen, bijvoorbeeld meer behoefte hebt aan slaap of een rustmomentje of merkt dat er verdriet vrijkomt.

Mijn coaching is een één-op-één sessie en geef ik aan huis in Naarden. De kosten van een coaching is voor particulieren €295,- incl. btw, voor bedrijven €295- excl. btw.

Op verzoek kan de coaching ook bij jou thuis of op binnen een bedrijf plaatsvinden, dan is er sprake van meerkosten vanwege de reistijd en -kosten. Eventueel kan er doorverwezen worden naar een collega coach in een ander deel van Nederland.