“ de kiem voor beweging en verandering zit in mensen zelf “

Missie/visie

De kracht ligt bij jou en jouw organisatie. Zo goed mogelijk aansluiten bij jouw bedrijf of instelling of bij jou als persoon. Geen werk overnemen, alleen tijdelijk ondersteunen en mensen in hun kracht zetten. Gebruiken en doorontwikkelen van TALENT. Energieverspillers geen invloed geven.

Gert zijn eigen ervaringen als “drop out”, als jonge werknemer en leidinggevende in veel verschillende sectoren, met jongeren, in het beroepsonderwijs en als ondernemer hebben geleid tot het inzicht dat leren en ontwikkelen het beste gebeurt in de relevante beroepspraktijk en in situaties die er toe doen. De kracht van Talent Ontpopt zit dan ook in de aansluiting van de mens, de arbeidsmarkt en het onderwijs. In het beroepsonderwijs maak je als bedrijf (of branche) het verschil voor de student als je de relevante beroepen reëel en aantrekkelijk laat zien.

Door bewuster om te gaan met de invloeden van negatieve energie leer je de kunst om energieverslinders om te zetten in positieve energie, waardoor er een wereld voor je open komt te liggen.