"geef mij werk dat bij mij past, dan hoef ik nooit meer te werken"

Over ons

Talent Ontpopt heeft drie vaste medewerkers en een flexibele schil van drie medewerkers.

Gert Meijer heeft Talent Ontpopt in 2014 opgericht. Hij is senior projectmanager en programmamanager en heeft veel verschillende managers- en directiefuncties in diverse soorten organisaties bekleed, soms ad interim, soms in loondienst en soms als projectopdracht.

Gert is gespecialiseerd in projecten op het snijvlak (beroeps-)onderwijs, arbeidsmarkt en bedrijfsleven. Hij heeft oog voor het beroep waarvoor wordt opgeleid. Werken vanuit kracht, met de verantwoordelijk op de juiste plek is en blijft mijn persoonlijke uitdaging.

In de periode 2016 tot 2018 heeft Gert zich gespecialiseerd als Holistic Health coach. Hij geeft één op één coaching aan mensen met hardnekkige werk- en of gezondheidsproblemen. Gert is er van overtuigd dat heel veel (zelf)ondermijnend gedrag kan worden opgelost en dat iedereen in staat is om al na één coaching afscheid te nemen van energieverspillers.

Lisette van Weeren, senior projectmanager, creatieve denkkracht, resultaatgerichte daadkracht, verbindende teamplayer en klantgerichte dienstverlener.
Lisette is gespecialiseerd in afstemmingvraagstukken techniek-beroepsonderwijs-arbeidsmarkt (vmbo-mbo-hbo), toegepast onderzoek, bedrijfsvoering en subsidieadvies.

Hans Overbeek is senior projectmanager, heeft een achtergrond als werktuigbouwkundige en heeft verschillende managementposities bekleed in het beroepsonderwijs. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement onderwijs -arbeidsmarkt.