“een vogel op een tak is nooit bang dat die tak breekt, deze vogel vertrouwt op z’n eigen vleugels, z’n eigen kracht “

Talent

Iedereen heeft talenten, maar niet iedereen gebruikt ze (optimaal). Talent Ontpopt helpt je daarbij. Wanneer Gert terugkijkt op zijn schoolperiode is de les dat energie nooit verloren gaat hem altijd bijgebleven. Destijds heeft hij besloten dat hij dingen wil doen die energie geven. Hij is er van overtuigd dat dat voor iedereen is weggelegd. Als je dingen doet waar je plezier in hebt en succes ervaart, dan kun je veel aan. Energie helpt je om je talenten verder te ontwikkelen en te gebruiken. Het heeft ook positieve invloed op je gezondheid en je omgeving. Overigens geldt het tegenovergestelde ook, dan raak je uitgeput.

Bij Talent Ontpopt kun je terecht voor:

Advies over en ondersteuning van specifieke ondernemersvragen over het aantrekken, ontwikkelen, scholen en optimaal laten functioneren van het personeel.

Uitvoering van projecten en programma’s, afstemmingsvraagstukken onderwijs-arbeidsmarkt en scholingsvraagstukken voor bedrijven, branches, overheden en/of beroepsonderwijs.

Voel je je machteloos, uitgeput of gestrest in bepaalde situaties of heb je het gevoel dat je er niet mag zijn? Kom je er niet uit, zijn eerdere pogingen of therapieën niet gelukt? Met deze coaching word je je bewust van de situatie die je in stand houdt, krijg je zelf weer de regie en laat je energieverspillers achter je.